August 25, 2008

dah besar pon ada.

kadang-kadang sedih sedikit.
semua orang berubah sangat cepat.
semua orang move on sangat laju.

semua orang this. semua orang that.

sometimes, takut tak sempat catch up sebab kite lembap.
or that kite tertinggal sebab dia orang lajulaju sangat.
tapi sebenarnya saya rasa ni peer pressure saja.
bukan something yang renderred a pressing necessity dsb.
cuma something yang "i want that too" bukan something "i really need".
you know what i mean. kan?

macam dress yang cantik yang tak perlu tapi nak jugak sebab semorg dah beli.

ingatkan peer pressure masa kecik-kecik aje.
rupanya dah besar pon ada.

kawan-kawan yang lain, jangan laju-laju sangat okay.
nanti saya sedih pulak tinggal sorang-sorang.

yang bawah ni dengan izin, okay. :)

this is what most people look like before their pictures are taken.
ahaha. mintak maaf kawan-kawan. ini sangat comel untuk tak di share.
sila focus on beberapa orang seperti KN dan ... dan ...
:))

these were accidentally taken by mr. luke.

video video
video

orang-orang kat private practice, state and JIM, kitorang miss kamu orang :((

No comments: